понедељак, 9. мај 2011.

Za i protiv Internet zaradjivanja


Zarada preko Interneta da ili ne


Uvek za, optimistićki, rekli bi sada bošnjaci, nekad bosanci sutra svemirci ili nemirci, koji više vole naziv nacije promeniti nego hleba jesti. Linija manjeg otpora.
Dakle, zašto za a zašto protiv? Za i to iz mnogo više razloga. Jedan skriveni ali moćni razlog čuči i čami i možda daje šarm, onaj pravi ne buržoaski. To je sloboda bre, sloboda da sami radite i zaradjuejte i u zavisnosti od sopstvenih znanja, upornosti, istrajnosti, vere, samopouzdanja, grejanja stolice, buljenja, neprospavanih noći ali, i dana.
Znači, dakle, ključni momenat, najbitniji faktor koji treba da vas zainteresuje i privuče i primami, je upravo ta činjenica. Sami kreirate svoj biznis, svoje internet poslovanje, svoju zaradu. Lepota. A nije lepota poroka nego lepota radnička, rudnička, ali dobitna.
Zarada preko neta je moguća, kao što je moguće stati na tezgu i švercovavati.
Razlika je u vrsti angažovanih mišića, naravno i njihovoj količini.
Online zarada je jedan od najtraženijih pojmova na Internetu. Nije slučajno, uključite se u tu mrežu koja je pobednička, dobitna i vredi. Ili, budite rob nekom gazdi, pustite i prepustite svoje telo i um njemu da upravlja vašim nazovi individualnim bićem.

Preduslov za gore navedenu promociju Interneta kao medija za zaradu, je soptvena ličnost, biće i vaše znanje i karakter. Ovde dolazi do izražaja ono što ste sigurno imali priliku da čujete barem od jednog prosvetara:

  • učiti i samo učiti, 
  • učiti sa razumevanjem,
  • znati učiti,
  • znati zašto nešto učite.


Ako smatrate da se vredi boriti za sebe i svoje ja, onda je Internet idealno okruženje za vas.

  • Naučite da učite. 
  • Naučite da prepoznate šta najbolje razumete i šta najbolje shvatate.
  • Naučiti i budite uporni, stprljivi, vredni, smeli i kreativni.
  • Naučite sve to, naučite i primenite i to ćebiti najlepši doprinos jednog davno osmišljenog teksta nečemu društveno korisnom.








Нема коментара:

Постави коментар